vasárnap, december 19, 2010

Mátyásról

Csütörtökön műtötték Mátyást, 8 órás műtét volt. A bátyja mondta, hogy nehezen ébredt az altatásból. Jelenleg is az intenzíven van. Még az édesanyja sem lehet állandóan mellette, csak kevés időre engedik be.
Imádkozzunk nagyon érte, mert ez a helyzet Mátyást is és a szüleit is megviseli.
Nagyon kell, hogy mellettük legyünk, ahogy Áron és Húr ott voltak Mózes mellett, és tartották a kezét, amíg Izráel harcolt.

"9 Akkor ezt mondta Mózes Józsuénak: Válassz ki férfiakat, vonulj ki, és ütközz meg Amálékkal! Én pedig odaállok holnap a halom tetejére, és Isten botja a kezemben lesz.
10 Józsué úgy cselekedett, ahogyan Mózes mondta neki, és megütközött Amálékkal. Mózes, Áron és Húr pedig fölment a halom tetejére.
11 És az történt, hogy valahányszor Mózes fölemelte kezét, Izráel volt az erősebb, amikor pedig leeresztette a kezét, Amálék volt az erősebb.
12 De Mózes kezei elfáradtak. Ezért fogtak egy követ, alája tették, és ő ráült. Áron és Húr pedig tartotta a kezét, az egyik erről, a másik amarról, úgyhogy két keze fölemelve maradt naplementig.
13 Így győzte le Józsué Amálékot és annak hadát fegyverrel. " 2.Mózes 17:9-13

És még egy igevers: Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének. -Jakab 5: 16b

Bővebben a MÁTYÁS blogján

1 megjegyzés:

Piroska írta...

Már nincs az intenziven, jobban van. Tegnap mar a szulei is vele voltak. Beszeltem az edesapjaval.Meg kapja az antibiotikumot, fajdalom csillapitot, hanyt parszor tole, de egyre jobban van. Azert meg nagyon kell erte imadkozni.